A Magyar Marketing Guru

Én vagyok a legjobb martketinges az országban. Vagy mégsem?

Friss topikok

Linkblog

HTML

Marketingextra - nevetnem kell

2010.03.19. 21:49 | marketing guru | 3 komment

Dollár konferenciát szervez, nem is akármilyet: webkonferenciát - mint a nevetséges MLM-es cégek, pénzszipolyozók. Nagy dirrel - durral beharangozta, aztán egyszerre nevetett fel a marketinges világ, amikor megtudtuk, milyen is lesz ez a konferencia. Csinált egy felmérést, hogy ki mennyit utazna az ő konfjáért és miután kiderült, hogy a wc-ig nem mennénk el miatta kitalálta ezt... HA HA HA

Ez márcsak azért is jó, mert nem kell nyílvánosan beszélnie...  Nem tud szegénykém ugyanis. Az egy dolog, hogy raccsol, de mivel parasztfalván nőtt fel, olyan a beszéde mintha valami szlovák népmeséből bányászták volna elő... Szóval izgalommal telve várjuk a nagy előadását. Igaz nem sokan..  Igencsak nem fogynak a jegyek, ha tízezer "érdeklődőből" még 30 sem vásárolt, na meg a Teszveszen kell árvereznie a jegyeket. Itt az irodában a srácokkal remekül mulattunk ezeken a dolgokon. :D Az előadók... Hát inkább nem mondok semmit, még megbántanék valakit, de számomra érthetetlen miért adták egy ilyen szarhoz a nevüket. Vagy nekik ez az értékrendjük? Mert akkor keményen megbuktak a többi marketinges előtt.  Dollárka egyébként a múlt hét előtt is kitett magáért: nyereményjátékot hirdetett, melyet manipulált (nem is kicsit) így két győztes (50. követő) is üres kézzel távozott tőle. De hát tudja mindenki, hogy egy levegőbe beszélő senkiháziról van szó, aki csupán ahhoz ért, hogy kinyalja az emberek seggét, majd a háta mögött megtámadja. Ja és nevetséges módon kitiltja a kommentelőket a blogról :D:D:D - csupán ő kommentelheti magát álnéven xD Na mindegy. Szurkolok a marketingextra -nak és az internetvallalkozas.com  - nak a 30 vásárló és napi egyedi látogató eléréséért.

 

Címkék: konferencia marketingextra dollárnorbi

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmarketingguru.blog.hu/api/trackback/id/tr251853381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.03.19. 22:05:34

a bebukott nyeremény miatt nekem is írtak, igen sajnálatos, hogy így átver embereket...

vicces,de ma még nem cenzúrázta a blogját,egész délután offline volt.
bemásolom az utolsó 3 kommentet az utókornak:) gondolom reggelre már eltűnnek...
#
Gyuri szerint:
2010. március 19. péntek 16:36-kor

Kedves Norbi!

Írod h sok a konkurenciád. Arra lennék kíváncsi h ügyfeled is van-e ha ilyen komoly marketingesnek nyomod magad?
Az OMA.hu-s srácokon például érezni a szakértelmet, a Wolf szektás, de vannak jó dolgai és sok ügyfele. De rólad semmi referenciát nem tudni.

Kösz, Gyuri
#
Hózentróger szerint:
2010. március 19. péntek 16:36-kor

Csak azt nem értem, Te miért nem vagy fent az MSZII listán, illetve hol az a remek referencialista, ami alapján bárki úgy gondolhatja, Benned megbízhat
#
Zsolt szerint:
2010. március 19. péntek 18:11-kor

Olyan érzésem van, mintha Te döntenéd el mi jó és mi nem a nagy magyar marketing világában! Még szerencse hogy nem marketing területen dolgozom… A rólad szóló bemutatkozó szöveg egyébként már régóta készül, kíváncsian várom, ja és a referencia listádat is…

Nem személyeskedtem, remélem ezt nem tiltod ki, hanem válaszolsz rá!

Üdv, Zsolt

ferikruger (törölt) · http://webkukkolo.blog.hu 2010.03.24. 23:37:00

Hehh! Megint született egy Norbi-utáló-blog? Hogy ebben nektek mi a jó? Komolyan olyan érzésem van, mint amikor a Simi nevű srácot szivattuk 16 évesen, csupán azért, mert mért ne...

Azért ami a MarketingExtrát illeti, mint előadó felvetnék pár lehetséges magyarázatot a kérdésre, hogy mint előadó miért vállaltam a szereplést:
- A témám a közösségi marketing amiről szeretek előadni, és az eddigi visszajelzések alapján igény is van rá.
- Ilyen jellegű online konferencia még nem nagyon volt, és így szívesen vállaltam a szereplést, ennyi egoizmus talán még belefér.

Hozzáteszem, hogy a többi előadó (nem is értem miért szólja le őket bárki is) a maga szakterületén igazán jó. Magda Attila, Barna Laci, Gáll Vilmos mind értői, és gyakorlói a szakmájuknak, és ez nem csupán a magánvéleményem.
S, hogy mi az értékrendünk? Az enyém az, hogy a tudást ahol lehet terjeszteni kell. Ez egy tökéletes platform, hogy átadjam másoknak.

Egyébként kövezzetek meg: én kedvelem a Mikloviczot! Nem tudom miért... Amíg nem ver át, addig ez így is marad. Persze ha átver majd egyszer valaha én is beállok közétek, csak arcot, nevet felvállalva, értéki és őszinte kommunikációval. Nálatok az őszinte stimmel... Néha az értéki is.

Tulajdonképpen én is kérdeznék, ha már ti is kérdeztetek:
1. Mi a tökre jó 27 féle blogot gyártani ugyanabban a témában. Még a vak is látja, hogy ugyanaz az ember/csapat van mögötte, hiszen ugyanaz a stílus. Ha már csináljátok / csinálod, miért nem csinálsz egy norbifika.blog.hu-t és oszthatnád az észt naponta.
2. Miért nem írod ki, hogy ki vagy, és legfőképpen, hogy mit akarsz. Jó. Van egy sejtésem, de ha az beigazolódik........
3.Igazából ha nem jön be Norbi vélt vagy valós tevékenysége, múltja, stb... akkor miért kíséred ilyen nagy figyelemmel?
4. Ha valami régi személyes sérelem áll a dolog mögött, akkor meg miért nem oldod meg úgy, hogy még jól is járj?
Megoldás mindenre van! Reménykedve várom az őszinte válaszokat...
Webkukkoló
süti beállítások módosítása